logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Balleluja! ’t Zijn weer play-offs...

-

Dit weekend start play-off 1. Van Pasen tot Pinksteren is het de hoogmis van het voetbalseizoen. Wie gaat voor eeuwige glorie? En wie blijft met lege handen achter? Je volgt alle matchen live, op Sporting Telenet.

Play-off 1: wie is straks in de 7e hemel?

Het is een cliché, maar: iedereen kan nog kampioen spelen. Club Brugge heeft wel de beste kaarten. Maar Anderlecht, noblesse oblige, moét de titel pakken. Intussen wachten Gent en Standard op elke kleine misstap. En Kortrijk en Charleroi kunnen het iedereen moeilijk maken.

Play-off 2: wie mag Europees dromen?

Ook in play-off II wordt volop gestreden voor een Europees ticket. Genk, Lokeren en Zulte-Waregem lijken op papier het sterkst. Of krijgen we een outsider?

Play-off 3: wie gaat naar het vagevuur?

Cercle Brugge en Lierse strijden op leven en dood. Wie het pleit verliest, zakt. Wie wint, krijgt een herkansing in een eindronde tegen de toppers van Tweede klasse. 

Bekijk de volledige kalender 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /

Mis geen moment met Sporting Telenet!

Wil je de play-offs vanop de eerste rij volgen? Neem dan Sporting Telenet bij je digitale tv (vanaf € 16, 45/maand). Dan haal je meteen ook het beste buitenlandse voetbal in huis plus alle F1-races, de NBA en NFL. Meer info vind je op telenet.be/sporting