logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

BC Telenet Oostende wint Belgische beker basketbal

-

Eén dag na de wedstrijd galmt er nog steeds "Let's go Ostend, let's go" door mijn hoofd. Wat een finale, wat een uitzinnige sfeer! BC Telenet maakte er ongewild nog een spannend slotkwartiertje van!

BC Telenet Oostende heeft haar dertiende Belgische beker basketbal te pakken. Als trotse sponsor feliciteren we natuurlijk de spelers, maar we willen vooral jullie, supporters, bedanken! De zinderende sfeer die jullie brachten in een uitverkochte, opvallend gele Lotto-Arena was nooit gezien.

Oostende begon wervelend aan de wedstrijd en ging mede door uitblinker Matt Lojeski de rust in met een comfortabele 53-39. Pas in het derde en het vierde kwart kon Aalstar de Oostendenaars ontwrichten. De “ajuinen” naderden en Oostende vergat te scoren. Met nog 30 seconden te spelen kreeg Aalstar dé kans op verlengingen maar Thomas Dreesen miste een vrijworp. Aalstar met 77-76 de boot in en BC Telenet Oostende aan het feest!

Bavo Claes, één van de gelukkige Telenet winnaars van een gratis duoticket was een tevreden man: “Dit was de eerste keer dat ik live een basketbalwedstrijd meemaak. Fantastisch hoe je mee in het spel betrokken raakt door de ambiance en suspens. Bedankt Telenet voor de leuke Paasmaandag!”

Rio collection: 

Lees meer over:

/