logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Chaussée d’Amour: drama uit eigen huis

-

In de loop van 2016 brengen we op Rex en Rio onze vleeseigen serie uit: Chausée d’Amour. En met zo een naam hoeft het eigenlijk niet gezegd, maar die ‘vlees’ in vleeseigen mag je dus letterlijk nemen. 

Chaussée d’Amour wordt een spannende dramareeks die zich afspeelt in en rond een kilometerslange strook asfalt bezaaid met bars en bordelen. Tegen deze achtergrond probeert een moeder van twee puberende kinderen een huis van plezier te runnen.

Voor de regie tekent Nathalie Bastyns, bekend van o.a. Clan, elke draaidag present. Als productiehuis kozen we voor deMensen. En de centen komen van STAP, het fonds waarmee we eerder al Vlaamse films als ‘Marina’ en ‘FC De Kampioenen: kampioen zijn blijft plezant’ steunden.

Primeur x 2
Met Chaussée d’Amour tekenen we in één klap voor twee primeurs in de Lage Landen. Het is de eerste keer dat een onderneming als Telenet een serie zo substantieel financiert. En we gooien ook alle tien de afleveringen in één keer op Rio. Zo veranderen we nòg maar eens de manier waarop je tv kijkt. Eerst zorgden we dat je kon kijken waar en wanneer je wilt met Yelo TV, en nu kijk je ook hoeveel je wilt. Telkens één aflevering na je wekelijkse sportsessie of meteen een bingeview op zaterdag? Jij hebt het kastje van de tv! 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /