logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Chaussée d'Amour: stagiaires gezocht!

-

Binnen enkele maanden starten de opnames van Chaussée d'Amour, onze eerste vleeseigen serie! Heb jij zin om mee te werken aan dit uniek filmavontuur? 

Chaussée d’Amour wordt een spannende dramareeks die zich afspeelt in en rond een kilometerslange strook asfalt bezaaid met bars en bordelen. Tegen deze achtergrond probeert een moeder van twee puberende kinderen een huis van plezier te runnen.

De serie wordt geregisseerd door Pieter Van Hees (Wasteland, Zone Stad) en Nathalie Basteyns & Kaat Beels (Clan, Jes). Als productiehuis kozen we voor deMensen. En de centen komen van STAP, het fonds waarmee we eerder al Vlaamse films als ‘Marina’ en ‘FC De Kampioenen: kampioen zijn blijft plezant’ steunden.

 

Stagiaires gezocht! 

Om de opnames in goede banen te leiden, is productiehuis deMENSEN op zoek naar gemotiveerde stagiaires. 

De opnames verlopen in 2 periodes:

  • maandag 25 mei tot vrijdag 31 juli 2015
  • maandag 24 augustus tot vrijdag 30 oktober 2015

De opnames gaan door in Zwevezele en rond Diest. DeMENSEN is nog op zoek naar stagiaires opnameleiding, grip en licht.

Heb je zin om mee te werken aan dit uniek filmavontuur? Stuur dan een mail naar sas.verboven@gmail.com, met je contactgegevens, vermelding van het departement waarvoor je voorkeur hebt en wanneer je beschikbaar bent. Laat ook weten of je een rijbewijs en/of eigen vervoer hebt. DeMENSEN contacteert je dan in de loop van maart en april.

 

Hopelijk tot op de set! 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /