logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De beste filmsnorren voor Movember

-

November? Movember! Het is stilaan traditie. Alle mannen laten een maand lang hun snor staan en zamelen zo geld in voor de strijd tegen kanker. Om jouw type snor te kiezen, vind je gelukkig inspiratie bij 4 straffe filmhelden!

1) Antonio Banderasin ‘Haywire’

Geheimagente Mallory Kane wordt na een geslaagde reddingsoperatie verraden door haar team. Ze duikt onder om uit de handen van Rodrigo te blijven, de leider van de groep. Antonio Banderas speelt die rol fantastisch zoals alleen hij dat kan. Expressief, charmant en met een zijdezachte snor. 

2) James Franco
in ‘Milk’

Acht Oscarnominaties zeggen genoeg: Milk is een meesterwerk. De film van Gus Van Sant gaat over Harvey Milk, de eerste openlijk homoseksuele politicus van Californië en nog maar de derde in heel de VS. Sean Penn speelt Milk, maar het is James Franco als zijn grote-liefde-met-een-snor waar je op moet letten. 

3) Morgan Freeman
in ‘Million Dollar Baby’

Initieel ziet trainer Frankie Dunn geen graten in de ambitieuze amateurbokster Maggie Fitzgerald. Maar wanneer zijn grootste belofte hem laat zitten, weet Dunns beste vriend Eddie Dupris hem toch te overtuigen haar een kans te geven. Morgen Freeman speelt Eddie en het is zijn machtige snor die jou zal inspireren. 

4) Charlie Sheen
in ‘The Three Musketeers’

King Louis XIII is niet de meest zelfzekere koning die Frankrijk ooit kende. Gelukkig kon de man beroep doen op de befaamde Drie Musketiers. Kiefer Sutherland speelt Athos, Oliver Platt is Porthos en Charlie Sheen de heerlijk gestylde Aramis met ringbaard.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /