logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De herfstvakantie bij Play

-

’t Is herfstvakantie! Dat betekent pannenkoeken eten, een boswandeling maken, kastanjes poffen en dan lekker onderuit voor tv. Voor dat laatste zorgt Play met kidstoppers als Mega Mindy, Flin & Flo, Lolly Lolbroek en vele andere!

Flin & Flo

Ooit redde ridder Flo het leven van de jonge draak Flin. En dat is het groene beest nooit vergeten. Sindsdien zijn Flin & Flo de allerbeste maatjes. Samen vliegen ze de wereld rond in een houten drakenschip. Onderweg beleven ze superspannende avonturen. 

Plop & de Peppers

Kabouter Plop heeft drie nieuwe vriendjes: Pepijn het Konijn, Pol de Mol en Pip de Muis. Het trio woont in een uitgeholde boomstam in het kabouterbos. Ze houden alle drie ontzettend veel van muziek, en vormen zelfs een band: De Peppers! 

Lolly Lolbroek

Max Lolbroek is een getalenteerde uitvinder, maar hij is zelden of nooit thuis. Zijn dochter Lolly heeft daardoor het huis vaak voor haar alleen. Samen met haar beste vrienden Kara en Max zet ze geregeld de boel op stelten. 

Kaatjes Tralalaaatjes

Er is haast niets dat het humeur van Kaatje kan verstoren: ze is altijd opgewekt en haalt geregeld grapjes uit. Samen met haar beste makkers Kamiel en Viktor vindt ze een oplossing voor elk probleem. En goed meedraaien nu: schudde, bollen...pats!  

Masha & De Beer

Masha, een lief en vrolijk meisje, woont met haar grootvader in een boshut. Hun buurman is een oude circusbeer die allerlei trucjes uithaalt. Zijn dagen bestaan uit relaxen, thee drinken en honing opsmikkelen. Maar zijn pensioen wordt grondig verstoord wanneer hij kennismaakt met de levendige Masha. 

Violetta

Deze aanstekelijke muzikale telenovelle gaat nooit vervelen. Tiener Violetta Castillo kan uitzonderlijk mooi zingen. Samen met haar vader verhuist ze terug naar haar geboortestad Buenos Aires, waar ze de nachtegaal van de stad wordt genoemd. 

Het Geheim van Mega Mindy

Boeven zijn nergens nog veilig wanneer Mega Mindy in de buurt is. Maar daar hebben die bandieten mooi genoeg van. De grootste en beste gangsters ter wereld gaan samenwerken om voor eens en altijd verlost te geraken van Mega Mindy. 

Meet the Robinsons

Maak kennis met weesjongen Lewis, een geniale uitvinder die met zijn creaties alle mogelijke pleegouders schrik aanjaagt. De enige die hem begrijpt, is zijn moeder die hem jaren geleden in het weeshuis heeft achtergelaten. Lewis bouwt een machine die hem op het spoor van zijn verloren moeder moet brengen. Maar dan ontmoet hij Wilbur, een tijdreiziger uit de toekomst…

 

Meer films en series?

Die vind je nog heel de herfstvakantie (en ook lang daarna) bij Play. Ga snel eens kijken!

Rio collection: 

Lees meer over:

/