logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De leidersplaats ligt voor het grijpen!

-

Het wordt een voetbalweekend om van te snoepen! In België spelen Anderlecht, Club Brugge en Gent voor de eerste plaats. En in Engeland nemen onze nationale doelmannen het tegen elkaar op: Chelsea op bezoek bij Liverpool.

Topaffiches in JPL

AA Gent is bezig aan een sterke reeks. Als de Buffalo’s zondag thuis winnen van leider Anderlecht, dan nemen ze de eerste plaats over van paars-wit. Of gaan Tielemans en Praet nog eens toveren? Ook Club Brugge kan maandag wakker worden als leider. Hiervoor moeten ze wel thuis afrekenen van revelatie Westerlo. Ten slotte is er de clash tussen de twee herboren teams: Genk en Standard.

Spektakel in het buitenland

In de Premier League speelt Mignolet met Liverpool zaterdag gastheer voor het Chelsea van Courtois. Wie houdt zijn netten schoon? Zondag hoopt Batshuayi met Marseille dan weer op een nieuwe basisplaats tegen Zlatan Ibrahimovic en PSG in de Franse League 1.

Kijk live naar deze toppers!

Met Sporting Telenet mis je geen enkele dribbel, tackle of wereldgoal. Nog geen abonnement? Blijf dan niet op de bank zitten en neem een Sporting Dagpas ! Voor maar 9,95 euro kan je een hele dag genieten van het voetbalspektakel en nog veel meer.

 

Programma

Zaterdag

  • 13u40 Liverpool – Chelsea (Sporting HD1)

Zondag

  • 14u10 AA Gent – Anderlecht (Sporting HD2)
  • 19u40 Genk – Standard (Sporting HD 2)
  • 20u55 PSG – Olympique Marseille (Sporting HD1)

De volledige programmatie van alle wedstrijden in de Jupiler League en de andere buitenlandse competities, vind je hier.

 

Fan van Formule 1?

Dan kan je ook zondag terecht bij Sporting Telenet. In São Paulo kan Hamilton zich met wat geluk tot wereldkampioen Formule 1 kronen. Of steekt teamgenoot Rosberg nog figuurlijke stokken in zijn wielen?

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /

Nog geen Sporting Dagpas?

Met Sporting Telenet haal je topvoetbal naar jouw woonkamer! Heb je nog geen abonnement? Blijf dan niet op de bank zitten en neem een Sporting Dagpas! Voor maar 9,95 euro kan je een hele dag genieten van het voetbalspektakel en nog veel meer.