logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Draai met ons een rondje "Cycling for Life"

-

Schuilt er in jou een rasechte pistier die wel eens lekker wil doorkachelen op een wielerbaan? Geen auto's, geen verkeerslichten, maar ook ook geen ... remmen op je fiets! Trap dan lekker mee met Cycling for Life.

Wat

Initiatief fondsenwerving

Waar

Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Gent

Wanneer

08/12/2013 09:00u

Koop tickets Meer info

Op 8 december ontvangt de wielertempel van de kannibaal voor de vijfde keer Cycling For Life. Met de steun van Telenet, Grinta!, Bloso en de Wielerbond krijg je zo een unieke kans om eens rondjes te rijden op een echte wielerpiste! En dat voor het goede doel.

Fietsen op een velodroom is best indrukwekkend: fietsen zonder remmen én zonder versnellingen, zorgen dat je op snelheid blijft en onbevreesd mét elegantie de stijle bochten doorgaan. Krijg je dat voor elkaar, dan zweef je lekker in 't rond, en in 't rond, en in 't rond, ...

Tijdens Cycling for Life zijn zowel gevorderden als debutanten welkom! Ontbreekt het vertrouwen, dan helpt een iniator jou op weg. Vanaf 08u00 tot 20u00 worden twaalf fietssessies van een uurtje gereden. Een uurtje meefietsen kost 10 euro en daar zit de huur van je fiets meteen bij inbegrepen!

Tip? Armstukken en beenstukken beschermen je huid tegen schaafwonden bij een uitschuiver! 

Cycling for Life ondersteunt traditioneel het goede doel: dit jaar worden fondsen ingezameld voor Vélo Afrique, een organisatie die scholen bouwt in Afrika. 

Bestel dus snel een uurtje fietsen (of meer), print je ticket af en kom naar het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx! Fiets je liever niet mee? Geen probleem, kom dan gewoon supporteren!

 

Lees meer over:

/