logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een zonnebril met 16” scherm & 4 andere zomergadgets!

-

De tijd staat niet stil. En dat geldt ook voor gadgets, want die worden steeds slimmer. Wij bij Telenet nemen alvast deze 5 innovatieve toppers mee op vakantie. En jij?

Gepakt en geladen!
Waarom zou je opladers mee naar de camping sleuren als je rugzak zelf ‘onder stroom staat’? De Powerbag is een backpack met ingebouwde batterij om tablets en mobiele toestellen op te laden. Ook heeft hij USB-poorten waar je zo goed als elk device aan kan hangen. Kom, we zijn weg!

Lost, but found!
Thuis heeft alles z’n plek, maar op vakantie speel je al snel iets kwijt. Je bagage, je sleutels, je tent op een volgepakt festivalterrein of zelfs je kinderen wanneer die afdwalen op het strand. Gelukkig vind je alles snel terug met de Stick-N-Find-stickers . Ze zijn zo groot als een muntstuk en je kleeft ze op alles wat uit je zicht dreigt te verdwijnen.
Via Bluetooth® zijn ze verbonden met een mobile app (iOS en Android) die je verwittigt zodra je kids verder van jou verwijderd zijn dan je als limiet had ingesteld. Via een gps-functie vind je ze dan (hopelijk) snel terug. En ben je terug vanop reis, dan kleef je de sticker toch gewoon op je kat?

Let the music play!
Elke zomer heeft zijn zomerhit. En wil je die grijs draaien, dan heb je een goede muziekinstallatie nodig. Liefst niet te groot en graag ook wireless, want je wilt ‘m mee kunnen nemen naar het strand of het park. En als het even kan ook niet op batterijen. Kruis deze drie hokjes af en je komt uit bij de Rugged Rukus , een installatie die zichzelf oplaadt met zonnepanelen. Hij is zes centimeter breed, waterproof en laat zich koppelen aan elk apparaat dat uitgerust is met Bluetooth®. Waar is da feestje!?

Zonnebril 2.0
Zeg nooit zomaar zonnebril tegen de Zuvix videobril ! OK, hij ziet eruit als een zonnebril, maar zodra je’m op je neus zet, kijk je naar een 16’’ scherm waar je een film op kan zien of kan gamen. Gewoon even aansluiten op je iPod, iPhone of Playstation, op je rug in ’t zand en de show kan beginnen. Is hij goedkoop? Niet echt. Maar voor zijn prijskaartje van $ 499 heb je nu ook niet meteen een state-of-the-art breedbeeld-tv én de laatste nieuwe Ray-Ban, toch?

Cool!
Misschien niet meteen nieuw, maar wel cool en superhandig! Voor je drankje hoef je geen rivier meer te zoeken om ’t in fris te houden. Deze minikoelkast houdt je blikje op de juiste temperatuur en voorkomt meteen dat er wespen in kruipen. Plug ‘m in in alles wat een USB-poort heeft, en slurp weg! En voor wie het zich afvraagt: ja, er brandt een lichtje wanneer je de koelkast opent...

En jij? Welke gadgets neem jij mee op vakantie?

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/