logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Elke avond is Oscars®avond!

-

Geen beter moment dan nù om van Rio te genieten! Kijk avond na avond naar onze Oscarsselectie. En naar de sterren die de gouden beeldjes net wél of net niet opstreken.

Sterren die er van ons alvast wél eentje mogen opstrijken, zijn Veerle en Johan, onze nationale filmtrotsen  van het moment. Of zij in de prijzen vallen, dat weten we in de nacht van zondag op maandag. Wie vandaag al in de prijzen valt, ben jij.  Op Rio (en nergens anders...) kun je immers nu al naar The Broken Circle Breakdown kijken. Zeker doen!

Een van de andere spraakmakers van onze Oscars Special is The King’s Speech. Die verliet in 2011 het voormalige Kodak Theatre met maar liefst vier Oscars op zak: voor beste film, beste regisseur, beste mannelijke hoofdrol (Colin Firth) en beste oorspronkelijke scenario.

Andere avonturen die het mooie weer maakten in Tinseltown waren Life of Pi, die met 4 Oscars op de achterbank naar huis reed.  En het meest recente mindtripje van Tarantino natuurlijk, Django Unchained, dat genomineerd werd voor maar liefst 5 beeldjes en er uiteindelijk 2 verzilverde: voor scenario en beste mannelijke bijrol.

Naast deze toppers, haal je met onze special ook Oscarsklassiekers uit je tv. Ronkende titels hier zijn 21 Grams, The Matrix, Milk, Slumdog Millionaire en fantastische heldendichten als The Hobbit en The Lord of the Rings: The Two Towers. Ook The Kids are All Right zit in het gamma. Bij ons zo goed als geruisloos gepasseerd, maar in Hollywood goed voor vier nominaties in 2011, waaronder die –jawel- voor beste film.

Over kids gesproken, ook zij beleven met Rio een krokusvakantie waar ze op school nog vaak over gaan stoefen!

Veel om te ontdekken en veel om nog eens terug te zien, dus. Gelukkig zitten alle films netjes geordend in de gangbare Oscars categorieën. Vraag de film op die je wilt zien, wanneer je ’m wilt zien!

Waar vind je de Oscars special?

Ga in je tv naar tv-theek, dan naar Rio en klik op > Films > Rio specials > Oscarsspecial.

Nog geen Rio?
Dan moet je ’t misschien maar eens proberen? Nog tot 19 maart kun je een proefabonnement nemen tegen een interessante prijs. Wedden dat je nooit meer zonder Rio wilt? Want onze Oscars special mag dan wel bijzonder zijn, eigenlijk is ’t het hele jaar door filmfeest op Rio!

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/ /