logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

The Equalizer: Denzel Washington vs. de Russische maffia

-

Zin in een stevige portie actie met Denzel Washington in de hoofdrol? Dan hoef je niet verder te zoeken dan ‘The Equalizer’ in Films à la Carte. En het wordt nog beter, want je kan ‘m nog tot 22/05 met 50% korting bekijken.

Er is niks mis met doen waar je goed in bent. In het geval van Denzel Washington is dat in de huid kruipen van een good guy met een iets te groot rechtvaardigheidsgevoel. In ‘The Equalizer’ voegt hij daar een donker kantje aan toe, want hij deinst er niet voor terug om gangsters die zijn pad kruisen genadeloos om te leggen.

Het verhaal

Robert McCall (Denzel Washington) heeft z’n carrière bij de special forces achter zich gelaten en gekozen voor een rustig burgerlijk bestaan. Maar wanneer hij ziet hoe Russische gangsters een jong meisje uitbuiten, beginnen oude gewoontes en zijn rechtvaardigheidsgevoel op te spelen. Hij start een eenzame open oorlog, want in zijn strijd tegen de Russische maffia is het één tegen allen…

50% korting

Haast is geboden, want The Equalizer is maar te zien tot 22/05. Maar daarvoor krijg je wel wat in ruil: 50% korting. Je vindt The Equalizer in de TV-theek bij Film à la Carte.

 

Rio collection: