logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Er zit een BV in m’n voicemail


Als iemand me belt en op m’n voicemail terechtkomt, hoort die al jaren dezelfde stem die m’n gsm-nummer zegt. Velen haken dan af voor de beep. Hoog tijd dus om meer shwung in m’n voicemail te steken zodat m’n bellers blijven hangen.

Stel je voor: mijn voicemail laten inspreken door taalvirtuoos Jan Becaus of rapster Slongs Dievanongs, de supersnelsprekende Homo Turisticus, Peter Van Asbroeck - die zorgt voor wat sfeer en gezelligheid- of het immer optimistisch duo Nicole & Hugo! Dat zou er wel wat shwung in brengen.

Ik dook dan ook samen met het creatief bureau de studio in om er te werken aan de King & Kong voicemailmaker. Da’s een handige tool waarmee je jouw persoonlijke voicemailbegroeting kan laten inspreken door een Bekende Vlaming. En vandaag gaat die online!

Zeker meedoen dus. En eeuh… dan de reacties van je familie, vrienden, en collega’s afwachten als ze niet jou, maar Jan Becaus aan de lijn krijgen. Dat wordt lachen als je naar je berichten luistert. :)

Maak je persoonlijke voicemailbegroeting een serieus pak plezanter en ga snel eens kijken op www.telenet.be/voicemailmaker

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/