logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Helemaal zøt van Scandinavische topreeksen? Deze 3 moet je gezien hebben!

-

Zoals de Fransen bekendstaan voor hun wijn en onze Noorderburen voor hun kaas, zo worden de Scandinaviërs alom geroemd voor hun series. Op zoek naar een nieuwe om je tanden in te zetten? Probeer eens een van deze!

Heb je eerder al een topserie als Borgen verslonden bij Play More? Dan zijn deze series ook vast iets voor jou!

 

Acquitted: mysterie tot de laatste aflevering 

Aksel Borgen heeft een succesvolle carrière uigebouwd in Azië en keert na 20 jaar terug naar zijn Noorse geboortestad. Een warm onthaal wordt het niet. Borgen vertrok destijds kort na de dood van zijn toenmalige vriendin. De zweem van mysterie rond haar dood die er 20 jaar geleden al was, is gewoon blijven hangen. Het wantrouwen van de inwoners blijkt niet misplaatst. Aksel draagt een groot geheim met zich mee…

 

The Legacy: familieruzie om een erfenis 

Wanneer hun even excentrieke als rijke moeder sterft, keren de 4 Grønnegaard-kinderen terug naar haar landgoed om de erfenis te verdelen. Dat loopt minder vlot dan verwacht. De moeder blijkt alles aan één kind nagelaten te hebben... De intriges en oude familiegeheimen die plots aan het licht komen, zorgen voor een spannende maar explosieve cocktail. 

 

The Team: Deense krimi met een Belgisch randje

Politie-inspecteurs uit Kopenhagen, Antwerpen en Berlijn onderzoeken samen de rituele moorden op drie prostituees. De reeks is een Europese coproductie maar ademt de donkere sfeer en spanning die we van Scandinavische reeksen gewoon zijn. Voeg daar acteurs als Veerle Baetens, Koen De Bouw en Filip Peeters aan toe en we zijn helemaal verkocht.

Rio collection: 

Lees meer over:

/