logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Ik moest echt mijn billen bijeen knijpen!”

-

Donderdagavond. De kinderen lagen in bed en mijn man was beneden nog wat aan het werken. Super, de tv voor mij alleen! Wat zou ik doen: een TV-theekske of toch maar eerst even de Vlaamse kanalen checken? 

Op Vier vond ik al snel mijn gading. Comedy Kings bracht deze week ‘Larger than life’ van Alex Agnew. Even twijfel ik, want ik had die al live gezien.

Maar dan begon hij zijn sketch over de bescheidenheid van de Vlaming en ik bleef hangen. Na een heel levendig en herkenbaar betoog over hoe anders Belgen en Nederlanders een bakje troost aannemen van hun gastheer, volgde een heerlijke lofzang op Manneke Pis. Die illustreerde Agnew met een gigantische kanonsloop die het publiek recht in de ogen kijkt. In mijn verbeelding zag ik de straal water er met volle kracht uit spuiten. Maar in werkelijkheid kwam er gewoon wat zielige witte rook uit die gigantische ****. Tsjonge, ontlading!

Ik lag plat van het lachen en kneep mijn billen bijeen om het niet in mijn broek te doen. Wow, dit moest ik echt aan mijn man laten zien! Ik druk op OK en zie het icoontje van Terugkijk TV. Yezzzz! We kunnen deze show een hele week lang elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw bekijken…. . Bij dezen: leuk, die Terugkijk TV!

Je kan Comedy Kings tot 7 dagen na de uitzending bekijken via Terugkijk TV bij Play of Play More. ‘Larger than life’ van Alex Agnew blijft beschikbaar tot donderdag 30 april, 21.45 uur. Snel zijn, dus! 

Rio collection: