logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Kom op tegen Kanker met de North Sea Challenge!

-

Deelnemers aan de North Sea Challenge fietsten en liepen het voorbije weekend van De Panne naar Oostende tot in Knokke. Was je aan zee? Dan heb je zeker de mountainbikers, lopers en wandelaars ten voordele van Kom op tegen Kanker gespot.

Van de Panne naar Knokke... Dat zijn 70 zanderige kilometers, een permanent zeebriesje en glibberige golfbrekers. Maar, zou dát de deelnemers aan de North Sea Challenge deren? Absoluut niet, want honderden enthousiaste lopers, fietsers en enkele Telenetters (waaronder ik) staan aan de start!

De netto-opbrengst van de North Sea Challenge gaat naar Kom op tegen Kanker. Een mooi initiatief dat we bij Telenet als partner graag logistiek én sportief ondersteunen. 

Met een strak tempo gaat het van De Panne via Nieuwpoort naar Oostende, de finish van de Short Sea Challenge is voor lopers en wandelaars na 30 kilometer in zicht. De geur van de barbecue doet ons even twijfelen, maar we fietsen verder! "Knokke, we komen eraan!"

Aangekomen in Blankenberge komt de zee snel op en duwt het water ons meer en meer naar het droge mulle zand. Het verschil met het natte harde zand is groot en dat voelen we aan de energietank! Doorfietsen is de boodschap want als de zee op z'n hoogst staat wordt fietsen moeilijk...

Met knarsende tanden en tandwielen rijden we onder de aankomstboog in Knokke. Puffen en blazen, maar onze challenge, die hebben we samen met alle deelnemers tot een goed einde gebracht! 

De North Sea Challenge verdient wat ons betreft een dikke 10/10. Volgend jaar zijn we er weer. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/