logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

'Lang Leve Vanavond!' is chillen met lekkers en fun!

-

Na een zware dag, kijk ik altijd met veel plezier uit naar de avond. En die zet ik vanavond in met 'Lang Leve Vanavond!': dat is spaghetti in combo met een TV-theekske en een frisse cola!

Regelmatig verras ik mijn vriendin met iets lekkers: kip met appelmoes, pizza of een lekkere wok met scampi's bijvoorbeeld. Meestal ploffen we daarna na een drukke werkdag samen in de zetel en komen we er niet meer uit tot het tijd is om in ons bed te kruipen. Maar vaak is er niet veel op tv, dus kijken we een filmpje.

Gisteren was ik van plan om eens een efforeke te doen, en trok ik naar de Delhaize voor inspiratie. Daar botste ik vrijwel meteen op de affiche van 'Lang Leve Vanavond!'. In dit pakket zitten spaghetti, spaghettisaus (met balsamicosmaakje), een fles Coca Cola (regular, light of zero) en een kijkbon van Telenet. De perfecte oplossing voor een lekker etentje te maken en een TV-theekske te doen!

Met deze bon kan je blijkbaar een selectie van de nieuwste films opvragen zoals Life of Pi, De laatste nieuwe Twilight en James Bond film, The Hobbit, Django Unchained, Brasserie Romantiek (voor een romantische avond) en nog een heleboel andere leuke films. Helemaal wat ik moest hebben! Nu nog snel op zoek naar kaarsjes en een fles wijn voor tijdens de film!

By the way, ik zag dat de actie loopt tot 29 mei, dus ik heb ineens twee van die Baskets in huis gehaald. Doe hetzelfde, zou ik zeggen!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /