logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Lord of the Knokploeg in: 'Hobbit - Battle of the Five Armies'

-

Vijf kampen, vijf twisten. Iedereen heeft zijn eigen redenen om op de vuist te gaan in de finale 'Hobbit'-film. We leggen uit waarom. Camera klaar? Geluid klaar? Hak, zie!

Dwergen

Draak Smaug smeult nog na en iedereen wil meteen zijn goudschat komen inpikken. Dwergenleider Thorin Oakenshield trekt een verdedigingsfort op in Lonely Mountain om het kleinood met hand, tand en dwergenbaard te beschermen. 

Mensen

Lake Town-aanvoerder Bard the Bowman beweert dat een deel van de schat aan zijn volk toebehoort. 'Hier met die buit': scandeert hij tegen de gierige dwergen, maar die antwoorden koppig dat de mensen hun wens op hun buik mogen schrijven. Ten oorlog! 

Elfen 

Thranduil en zijn Woodland Elves - die samenklitten met de mensen - zinnen op zoete wraak. Ze wetten hun speren, pijlen en gebogen zwaarden om keihard in de clinch te gaan met de stinkende dwergen. Een lynchpartij lijkt niet veraf, tot Gandalf brult dat de Orken op komst zijn! 

Orks 

Twee duivels lelijke Orkenlegers, onder leiding van Azog en Bolg, hakken, beuken en timmeren als hondsbrutale beenhouwers op alles en iedereen in. De chaos is compleet wanneer ook afzichtelijke Goblins en Trolls deelnemen aan het weerzinwekkende titanengevecht... 

Arenden

Wanneer de Orks dreigen te winnen, begint het ineens vogelpoep te regenen! Tovenaar Radagast stuurt een bombastische groep arenden aan, die neerdalen en met hun bekken en klauwen Orken beginnen te verscheuren. Ze gooien zelfs een ongelikte beer mee in de strijd.

 

Dat de beste moge zegevieren!

Rio collection: