logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Maak kennis met de hacktivisten van Mr. Robot

-

Een getalenteerde hacker wordt door een activistengroep gerekruteerd om computeraanslagen te plegen op het kapitalisme. Ben je klaar voor de meest spraakmakende Amerikaanse serie van 't moment?

Elliot Alderson (Rami Malek) is een jonge computerspecialist die in een New Yorks digitaal beveiligingsbedrijf werkt. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met hacking: het inbreken in computernetwerken. Zo solliciteert hij onbewust bij fsociety. Deze groep cyberactivisten onder leiding van anarchist Mr. Robot (Christian Slater) wil E Corp ten val brengen, een van de grootste multinationals ter wereld. 

Spannend, brandend actueel en ijzersterk

De referenties naar de gemaskerde hacktivisten van Anonymous zijn talrijk. Elliot en de andere hactivisten hebben een zuiver humanitair doel. Herverdeling van de rijkdom, daar draait het allemaal om. Maar zo’n revolutionaire missie tegen een machtige organisatie is alles behalve zonder gevaren… 

Mooie cv

Mr. Robot is van de regisseur van het originele The Girl with the Dragon Tattoo en van de True Detective-producenten. In de VS trok de topreeks een massa kijkers en ze heeft alles in huis om ook bij ons uit te groeien tot een van dé revelaties in tv-land.

 

Je vindt Mr. Robot exclusief bij Play More!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /