logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Muziek in je hele huis via de draagbare Wifi-luidspreker

-

Vroeger was ik fan van de ghettoblaster, die draagbare hiphoppers-radio. Vandaag vind je hier een nieuwe versie van: de draagbare Wifi-luidspreker. Kleiner, stijvoller en met digitale muziek in plaats van cassettes. 

Dit nieuwe staaltje technologie zorgt dat je thuis makkelijk van jouw favoriete muziek kunt genieten. De draagbare Wifi-luidspreker maakt verbinding met jouw netwerk. Andere luidsprekers konden dit al via Bluetooth, maar via je Wifi heb je een veel betere geluidskwaliteit.

Loop je vaak rond in huis? Geen probleem. De draagbare Wifi-luidspreker heeft een compact formaat. Dat zonder in te boeten op geluidskwaliteit. Een probleem dat ik vaak wel heb met laptops of smartphones. Je kunt ook kiezen voor een luidspreker in verschillende kamers. Zo speelt overal dezelfde muziek, of stel je muziek in per kamer.

Kortom, ik ben fan van de draagbare Wifi-luidspreker. Het is een oud concept (draagbare muziek) dat gebruik maakt van de nieuwste technologie (Wifi en digitale kwaliteit). Thuis luister ik graag naar muziek, maar verhuis ik ook regelmatig van kamer. Nu hoef ik niet overal een stereo te installeren en kan ik m’n muziek gewoon meenemen. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /