logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Niet te missen: seizoen 5 van The Walking Dead

-

Net als je hebt ontdekt hoe te overleven in een wereld vol walkers, stuit je op een bende kannibalen. Het belooft een bloedstollend vijfde seizoen van The Walking Dead te worden. En jij kan ‘t zien bij Play More en Series à la Carte.

Lang geleden dat we nog zo hard naar iets hebben uitgekeken als naar seizoen 5 van The Walking Dead. Niet onlogisch, na de veelbelovende finale van seizoen 4... 

Opgelet: dit artikel kan spoilers bevatten!

De groep overlevenden rond sheriff Rick Grimes had het doorheen seizoen 4 goed voor elkaar. Een stevig omheinde gevangenis beschermde hen tegen de dreiging van buitenaf: bijtgrage walkers. Het werd zelfs zo veilig dat Rick Grimes zijn pistool niet meer droeg en zich omschoolde tot boer. 

Geen beloofde land

En toen was het plots gedaan met de rust. Er brak een griepvirus uit waardoor de overlevers vielen als vliegen. Tot overmaat van ramp walste The Governor, de eeuwige vijand met ’t ooglapje, de poort van de gevangenis plat waarna een epische schietpartij nog wat meer slachtoffers maakte. Om maar te zeggen dat ’t geen pretje is, leven na de zombieapocalyps. 

Zeker niet als je daarna op de vlucht slaat naar het beloofde land, maar bij aankomst alleen kannibalen aantreft die zin hebben in een tussendoortje. Nee, ook Terminus bleek geen voltreffer voor Rick en co. Maar toen ze werden opgesloten in een treinwagon, had Rick wel nog een onheilspellende waarschuwing voor de kannibalen: “You’re screwing with the wrong people.” 

Zoals we al zeiden, het belooft een bloedstollend seizoen te worden.

 

Seizoen 1 tot en met 5 van The Walking Dead zijn te bekijken bij Play More en Serie à la Carte!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /