logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Nu al seizoen 4: Boardwalk Empire.

-

Als het goed is, wacht je liever niet te lang om mee te zijn. Seizoen 4 van de HBO-serie Boardwalk Empire is net gestart in de VS en jij kijkt ook al mee vanaf 7 oktober.

Boardwalk Empire dat is: Amerika in de jaren ’20, een super acterende Steve Buscemi, bedacht door Terence Winter (één van de schrijvers van de Sopranos), en een zeer authentieke setting. Als je ziet hoe de Amerikanen moesten omgaan met de drooglegging, dan hebben wij het lang zo slecht nog niet. 

En voor ’t gemak, ondertiteld en binnenkort ook op alle schermen te bekijken via Yelo TV. Zo mega technisch moet je dus niet zijn om mee te zijn. 

Boardwalk Empire kijken?

  • Seizoen 4 in Rio: elke maandagavond om 22u30 op Prime Series (vanaf 07/10). Elke aflevering verschijnt in Rio en PRIME à la carte in de TV-theek, de dag na première op PRIME Series. Elke aflevering blijft 4 weken staan. Je kan enkel kijken naar het vierde seizoen.

Andere HBO serie? 

Word fan van onze Telenet entertaint Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle films, zenders en series, dus ook de HBO-toppers.                                                                                                                

Steve Buscemi: you love him or you hate him. Buscemi schittert niet enkel in deze serie. Hij speelde al mee in een pak topfilms. Welk is jouw favoriete film met Steve Buscemi?

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /