logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Old Trafford is echt het Theatre of Dreams!”

-

Elke maand geven Sporting Telenet en Thomas Cook  een voetbalreis weg. De eerste ging naar de UK. De winnaars zagen de match Man United vs. Stoke en mochten een kijkje nemen op Old Trafford. Kijk gerust effe mee!

Onze winnaars Leslie en Kristel vertellen: "Vrijdagavond vlogen we vanuit Deurne naar Manchester. De piloot zei ons dat de vlucht een beetje hobbelig kon zijn, want het zou onweren in Manchester. Maar daar hebben we eigenlijk niet veel van gemerkt. Deels misschien door de aangename verrassing die we op het vliegtuig kregen: een lekkere avondmaaltijd en een flesje champagne.

Eenmaal geland, moesten we maar een klein kwartiertje rijden met de taxi en we waren al in ons hotel, recht in het centrum. ’t Was er leuk en verzorgd, met vriendelijk personeel en veel supporters van Manchester United. We sloten de avond af met een drankje in de bar en dan ons bedje in, want morgen is het Matchday: Manchester United tegen Stoke City!

Na een lekker Engels ontbijtje de volgende ochtend, trokken we meteen naar Old Trafford. Het stadion was helemaal anders dan de stadions in België. Vooral van de vele gedenkplaten kregen we koude rillingen. En het moet gezegd: Old Trafford is inderdaad het ‘Theatre of dreams’... het gras lijkt er echt groener.

De wedstrijd
En dan werd de match op gang gefloten. Stoke kwam al snel op voorsprong waardoor de ploeg snel kon teren op een stevige verdediging. Dat deden ze bijna de hele eerste helft. Iets voor de rust kon Van Persie gelijkmaken. Het stadion veerde recht. Blijven zitten ging echt niet, je wordt gewoon meegezogen door de losbarstende vreugde. Die vreugde was echter van korte duur want Stoke scoorde al meteen terug, ruststand 1-2.

Na de rust deed United al het mogelijke om de aansluitingstreffer te maken maar veel inspiratie was er niet. Een half uur voor tijd bracht Moyes, Januzaj in, die zorgde al snel voor een paar flitsende acties en stak de lont weer aan. Al snel scoorde Rooney zijn eerste van de avond. Weer veerde heel het stadion recht, fantastisch. Zeven minuten voor tijd ging Evra knap voorbij zijn man en leverde een voorzet af aan Chicharito die de bal prachtig binnenkopte. Manchester werd gek, een zucht van opluchting en dan eerlijke vreugde recht vanuit het hart. Wedstrijd afgelopen en iedereen ging tevreden naar huis.

Nog efkes wat sightseeing doen...
De dag na de wedstrijd kregen we nog een tour door het stadion en het museum.

Toen we aankwamen aan het stadion, lag er bijna nergens nog een papiertje. Overal waren mensen in de weer om alles weer netjes te krijgen. We kregen een mooie rondleiding in het stadion en een interessant woordje uitleg. Zo zijn we te weten gekomen dat de grasmat van Desso Sports systems uit Begië komt. Van alle kanten hebben we de tribunes gezien en dan de binnenkant van het stadion, de kleedkamers, persruimte, enz. Bijna overal mochten we komen behalve op de grasmat zelf... die is inderdaad heilig.

Merci!
Voor ons was dit echt een heel aangename kennismaking met Manchester. Een onvergetelijk weekend naar een van de beste clubs ter wereld. Binnen enkele jaren ga ik zeker nog eens kijken met m’n zoontje die eigenlijk dit weekend had gewonnen maar te jong is om dat te beseffen. 

Wij danken Telenet voor deze prachtige prijs en Thomas Cook voor de perfecte regeling van hotel, tickets en vluchten. Bedankt en veel succes met het uitreiken van de volgende citytrip."

Tot zover de belevenissen van onze eerste winnaars. Wil je ook zo'n voetbalreis winnen, speel dan nu mee! De volgende reis gaat ook naar Manchester, voor de match MAN CITY - TOTTENHAM!

Rio collection: 

Lees meer over:

/