logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ontdek de topcast van Chaussée d’Amour!

-

Trots stellen we de cast voor van onze eerste eigen televisiereeks, Chaussée d’Amour. Met een mix van bekende en nieuwe namen, kiezen we voor jong acteergeweld aangevuld met ervaring.  

Op 1 juni 2015 starten we bij het productiehuis deMENSEN de opnames van Chaussée d’Amour, een spannende dramareeks die zich afspeelt langs een steenweg: een kilometerslange strook asfalt, aan weerskanten bezaaid met bars en bordelen. Een voormalige luxehuisvrouw, Sylvia, komt in contact met hoertjes, pooiers en andere bonte personages die druk bezig zijn hun leven op te knappen dan wel te verknoeien. 

Sylvia wordt vertolkt door Tiny Bertels. In haar bordeel werken Ruth BecquartRenée FokkerAdrian Sack en Naomi Velissariou. Op haar nieuwe verblijfplaats aan de Chaussée wordt ze geconfronteerd met de lokale bewoners, onder andere Josse De PauwKadèr GürbüzBesnik Limani,  Evelien Bosmans en Dirk Roofthooft. Ze krijgen in de reeks nog gezelschap van Reinhilde DecleirFrank FocketynViv Van DingenenGeert van Rampelberg en Ingrid Devos.

Chaussée d’Amour is een serie van Nathalie Basteyns (Clan). De regie is in handen van Pieter van Hees (Linkeroever) en De Frank Devos. Met Chaussée d’Amour blijven we investeren in zowel Vlaamse producties als in nieuwe manieren van televisiekijken. Je zal de tien afleveringen in de loop van 2016 allemaal tegelijk kunnen opvragen bij Play – een primeur voor een Vlaamse serie. De financiering van de reekskomt uit STAP, het steunfonds waarbij Telenet gedurende vier jaar 30 miljoen euro investeert in het Vlaamse audiovisuele landschap.

Meer over STAP, het Telenet-steunfonds voor de Vlaamse film.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /