logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ontdek een exclusieve preview van Bohemian Rhapsody

-

Freddie Mercury is back! Of toch bijna. Rami Malek, de ster van de tv-serie ‘Mr. Robot’, kruipt op indrukwekkende wijze in de huid van een van de meest iconische zangers uit de muziekgeschiedenis.

De fantastische biopic ‘Bohemian Rhapsody’ is vanaf nu opvraagbaar in Film à la carte. Ontdek hier nu al een exclusieve sneak peek.

Fans van Queen mogen al beginnen watertanden, maar ook liefhebbers van een steengoede biopic en vooral van uitzonderlijke vertolkingen worden op hun wenken bediend. ‘Bohemian Rhapsody’ groeide in 2018 uit tot een van de grote blockbusters van het jaar en de succesvolste biopic ooit. Vooral de vertolking van Rami Malek als de legendarische Freddie Mercury is waanzinnig. Het leverde de films alvast 2 Golden Globes op (Beste Film (drama) en Beste Acteur) en er wordt ook veel Oscarsucces voorspeld.

Bekijk hier gratis de eerste tien minuten van ‘Bohemian Rhapsody’! Benieuwd hoe de iconische rockgroep terug tot leven komt in deze uitmuntende biopic? Je kan ‘Bohemian Rhapsody’ vinden op Film à la Carte van Telenet, zelfs voordat ie op dvd te verkrijgen is. Veel kijkplezier!

Voeg de film alvast toe aan ‘Mijn TV’ en kijk verder via Film à la Carte!

Lees meer over:

/