logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Paasfeest in Plopsaland!


Terwijl de paasklokken terug vertrokken zijn naar Rome, geniet ik nog na van het leuke paasweekend: van de heerlijke paasbrunch met de familie, de massa’s chocolade eitjes en de supertoffe klantendag in Plopsaland De Panne!

De start van de paasvakantie heb ik zaterdag gevierd in Plopsaland De Panne, samen met duizenden Telenet-klanten. Ook de zon was gelukkig van de partij (blijft toch altijd bang afwachten wanneer je een evenement organiseert). Het werd een dagje pure fun! Naast de vele attracties in het park konden de kids zich laten schminken, meedoen met de paashazenrace en hun mandjes vullen met heerlijke paaseitjes tijdens de paaseierenraap. Na de Plop en Lui Paasshow shakete iedereen erop los tijdens de Telenet Shake. Ideaal om even op te warmen. Moe maar voldaan keerden alle ploppertjes terug naar huis na een onvergetelijke dag Plopsa-plezier.  

Benieuwd of onze fotograaf jou heeft kunnen vastleggen op foto? Bekijk hier alle foto’s van deze Telenet klantendag en geniet zelf ook nog even na.

Rio collection: 

Lees meer over:

/