logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

In november verwent Play More je met een heleboel lekkers. We hebben de Oscarwinnar voor Beste Film, de griezeligste tv-serie ooit, harde actie en zenuwslopende spanning, een nieuw Disney-sprookje en Sly Stallone!

Spotlight

Beklijvend drama, gebaseerd op waargebeurde feiten, dat bulkt van de topacteurs en de Oscar voor Beste Film won! Vanaf 2/11 in Play More.

London Has Fallen

Een no-nonsense actiethriller uit de oude doos, boordevol waanzinnige achtervolgingen, knetterend spierballengerol, vlijmscherpe one-liners en Gerard Butler als een ‘one-man army’. Vanaf 26/11 in Play More.

American Horror Story - s6

Het zesde seizoen van de griezeligste tv-serie ooit belooft alle grenzen van een moderne tv-serie overboord te gooien, roept een mysterieus en ongemakkelijk sfeertje op en heeft enkele waanzinnige verrassingen in petto. Vanaf 1/11 in Play More.

Creed

Spin-off van de populaire ‘Rocky-filmreeks met één van de beste vertolkingen van Sylvester Stallone ooit! Vanaf 5/11 in Play More.

Into The Woods

Grappige Disney-musical met een indrukwekkende topcast die een moderne twist geeft aan de geliefde sprookjes van de gebroeders Grimm. Vanaf 20/11 in Play More.

Legend

Beestige waargebeurde misdaadprent waarin topacteur Tom Hardy in de huid kruipt van de broertjes Kray, een tweeling die de plak zwaaiden in het uitgaans- en misdaadmilieu van Londen. Vanaf 12/11 in Play More.

Lees meer over

/