logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Polé Polé Beach, stomend strandfestival in Oostende

-

Met de lekkerste cocktails en de beste summervibes vieren we de 15de verjaardag van strandfestival Polé Polé Beach in Oostende! De volumeknop draaien we helemaal open voor een onovertroffen beach party!

Wat

Polé Polé Beach

Waar

Oostende, Klein Strand

Wanneer

23/08/2013 17:00u

Meer info

Na Sunrise Festival, Polé Polé op de Gentse Feesten, Tomorrowland en de Antilliaanse Feesten sluit Telenet de festivalzomer af op Polé Polé Beach.

Nog even de heupen loswiegen vooraleer je terug aan het werk gaat of achter de schoolbanken zit... Maar daar denken we nog niet aan, op naar het zomers strandfestival aan 't zeetje in Oostende! 

Wat ooit begon als een strandfuifje in Duinbergen is uitgegroeid tot een heuse klepper van de Belgische festivalzomer, gekenmerkt door zwoele exotische atmosfeer en passionele salsa- en reggaeritmes. Shake it baby op de openluchtdansvloer!

Initiaties van Latin Dance op Playa Latina, Jamaicaanse reggaeritmes op Kingston Beach, shaken op Polé Polé Club, snuisteren door prulletjes en frulletjes op Summer Market en wereldkeuken proeven op Playa Pili Pili...

Polé Polé Beach biedt van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus voor ieder wat wils! Je vindt alle informatie op www.polepole.be

Als je 't ons vraagt voor de cocktails, maar waarom kom jij graag naar Polé Polé Beach?

Lees meer over:

/ / /