logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Rocky 7? Eerst de eerste 6 even zien

-

Enkele dagen geleden daverde het internet even op zijn grondvesten. Het nieuws over een nieuwe Rockyfilm sloeg dan ook in als een bom. Hoofdreden: Sylvester Stallone, de ‘godfather’ van de reeks, keert opnieuw terug.

Hoewel ‘The Italian Stallion’ nog maar net 67 jaar (!) geworden is, ziet hij een nieuw avontuur in de ring nog steeds zitten. In zijn laatste films, ‘Bullet to the Head’ en ‘The Expendables 2’, liet Sly zijn spierbundels met gemak rollen. De man mept mij in ieder geval met gemak tegen het canvas.

‘Creed’, de titel van de nieuwe Rockyfilm, wordt een soort spin-off. Het verhaal focust zich op de kleinzoon van Apollo, de eeuwige vriend/vijand van Rocky Balboa. Stallone kruipt terug in de huid van Rocky en zal zich opwerpen als de mentor van de jonge knaap. Zal hij ook een robbertje vechten? Dat valt nog af te wachten. De film verschijnt in 2015 in de zalen.

Ben je helemaal niet mee met het verhaal van Rocky? Weet je niet wie Apollo Creed is? Of wil je die film wel eens zien waarvoor Stallone twee Oscarnominaties wist te veroveren?

PRIME heeft alle Rockyfilms, van Rocky tot Rocky Balboa, netjes achter elkaar geprogrammeerd op PRIME Action. De eerste ronde start vandaag om 10u20! Ben je niet op tijd in de boksarena geraakt? Geen probleem, alle Rockyfilms kan je ook opvragen (enkel PRIME-abonnees) in PRIME à la carte.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /