logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Scandimania drijft de spanning ten top


Troosteloze landschappen, lugubere moorden en raadselachtige mysteries zijn maar enkele elementen die Scandinavische crimi-reeksen verslavend maken. Dompel jezelf daarom helemaal onder in Scandimania met deze topseries.

The Team: seizoen 1

Een ambitieuze en razend spannende reeks waarin de misdaad zich over heel Europa verspreidt. Een onderzoeksteam, gespeeld door topacteurs Lars Mikkelsen, Jasmin Gerat en ‘onze’ Veerle Baetens, wordt geconfronteerd met mensenhandel, prostitutie en fraude en raakt verstrikt in een web van intrige.

Trapped: seizoen 1

De ijskoude landschappen van IJsland oogden nog nooit zo bedreigend dan in deze niet te missen misdaadserie. Het verhaal: politiediensten moeten een moord oplossen terwijl er een hevige storm woedt. Ze staan voor de grootste uitdaging uit hun carrière. In één woord: toptelevisie!

Modus: seizoen 1

Kerst is geen vrolijke periode in deze Zweedse knaller. De psychologe Inger moet tijdens de vrolijke feestdagen namelijk enkele lugubere moorden onderzoeken. Het duurt niet lang voordat ze een patroon ontdekt. Niet voor gevoelige zieltjes, wel voor grote fans van Scandinavische misdaad-tv. Niet te missen!

Rio collection: 

Lees meer over:

/