logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

September bij Play More

-

Elke maand maakt Knack Focus een selectie uit de beschikbare films en series bij Play More. Deze mag je volgens het weekblad zeker niet missen in september.

Gone Girl

Bij Play More vanaf 18 september.

Wat deze Amerikaanse thriller van David Fincher nog maar eens onderstreept: je bent getrouwd in goede maar ook in kwade dagen… Op de vijfde huwelijksverjaardag van Nick (Ben Affleck) en Amy (Rosamund Pike) blijkt Amy plots verdwenen. Naarmate het politieonderzoek vordert, komt Nick steeds meer in beeld als hoofdverdachte.

Fury

Bij Play More vanaf 25 september.

Tijdens de laatste dagen van W.0. II dringen vijf Amerikaanse soldaten, waaronder de voor de gelegenheid in het kaki gestoken Brad Pitt en Shia LaBeouf, nazi-Duitsland binnen. Een oorlogsfilm die je vanaf de eerste scène het gevoel geeft dat je mee in de frontlinie staat.

Philomena

Bij Play More vanaf 23 september.

Philomena kaapte op het Filmfestival van Venetië de prijs voor het beste scenario weg. En dat is geen druppeltje erkenning teveel! De film vertelt het waargebeurde verhaal van een vrouw (Judi Dench) die op zoek is naar de zoon die ze vijftig jaar geleden noodgedwongen aan de nonnen moest afstaan.

Leviathan

Bij Play More vanaf 2 september.

Ook dit beklijvende portret van een corrupt Rusland wist de prijs voor het beste scenario te scoren, ditmaal in Cannes. Ook overal elders in de wereld wordt de film trouwens bejubeld als de beste niet-Engelstalige film van het voorbije jaar. Of dan toch overal buiten Rusland…

3 coeurs

Bij Play More vanaf 16 september.

Benoît Poelvoorde, Charlotte Gainsbourg, Catherine Deneuve en haar dochter Chiara... Vier van de grootsten van de Franse filmscène vertellen samen in dit prachtige verhaal over een driehoeksverhouding waarbij het lot het wint van de vrije wil.

Winter Sleep

Bij Play More vanaf 24 september.

Dit Turkse drama over een gepensioneerde acteur met huwelijksproblemen is gebaseerd op ‘The Wife’ van de Russische toneelschrijver Anton Chekhov. De film mocht van het Filmfestival van Cannes een Palme d’Or mee naar huis nemen.   

Show Me a Hero seizoen 1

Bij Play More vanaf 3 september.

Amerikaanse HBO-miniserie over een jonge burgemeester die de opdracht krijgt om 200 sociale woningen te bouwen in een rijke, blanke buurt. En daar kunnen de oorspronkelijke bewoners niet mee lachen, want die zien de waarde van hun villa’s dalen met de minuut…

True Detective (seizoen 1 en 2)

Bij Play More vanaf 22 juni.

Groot nieuws voor alle fans: de volledige reeks van True Detective is beschikbaar bij Play More. Dat vraagt om een kijkmarathon met al je vrienden!Nog een weekendje vrij in september?

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /