logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Smartphone mee naar ’t strand of ‘t zwembad? Hou ’m droog!

-

Na jaren ontwikkeling is er eindelijk een superwaterafstotende spray op de markt die alles water-, cola-, puddingafstotend en –dicht maakt. Zou dat ook kunnen voor je smartphone?

Chocoladesaus op spierwitte sneakers of rode wijn op een cocktailjurk... Geen sterveling die eraan ontsnapt. Vlekken verwijderen gebeurde lang met huis-, tuin- en keukentips, maar vandaag is er een spray op de markt die zo goed als alles vlekafstotend en waterdicht maakt, van sokken over vliegtuigen tot… smartphones.

Ik vraag me echt af of deze vlekkenkampioen de druppels van mijn smartphone doet glijden zoals een slak van een ingezeepte glijbaan. En moet toegeven dat ik me niet aan de waterdichtheidstest durfde wagen. Of het product zijn ‘onbesmeurde’ reputatie de volle 100 % kan waarmaken, weet ik dus niet. Maar toch leuk om te zien dat de producenten van het goedje de test wél deden. En met succes!

Ongetwijfeld volgen er nog zo van die warme dagen als vandaag, waarop je alleen maar denkt aan zee en zwembaden. Zullen we in de toekomst dan met z'n allen onze devices in gaan sprayen en bellen vanop onze luchtmatras in het zwembad? I hope so, voorlopig hou ik het echter veilig met een fris drankje, een zalige dag vakantie en mijn waterproof mascara. ;-)

Geniet van de zon!

Diane 

Rio collection: 

Lees meer over: