logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Speel de hoofdrol tijdens het gala van de Ensors

-

Licht, camera, actie! Telenet zet mee de Vlaamse film in de spotlights op het Gala van de Ensors, de Vlaamse Oscars. De hoofdrol is voor jou, want jíj beslist wie wint en kan het vanop de eerste rij meemaken. 

Op eigen bodem worden films van topkwaliteit gedraaid. Kijk maar naar de lijst van genomineerden voor de uitreiking van de Ensors. We zijn dan ook heel trots dat we vele van deze Vlaamse topfilms mee hebben ondersteund vanuit STAP, ons steunfonds voor de Vlaamse film.

Geniet jij ook zo van de Vlaamse film? Dan laten we jou de hoofdrol spelen tijdens de slotavond van het Filmfestival Oostende.

Stem op je favoriete film

Met de Telenet Publieksprijs willen we de beste Vlaamse film belonen, en jij bepaalt welke dat wordt. Vanaf maandag 11 augustus kan je je stem uitbrengen voor de Telenet Publieksprijs. We willen graag weten wat voor jou de beste film van het jaar was: Marina, Het Vonnis, Kampioen zijn blijft plezant of een van de andere genomineerden.

Telenet trakteert

Vanaf 1 september kan je viptickets winnen voor het gala van de Ensors op zaterdag 20 september. Geniet in Oostende van een evenement vol glamour tussen de sterren van het Vlaamse doek. Je kan de spetterende liveshow ook vanuit je eigen zetel volgen. De uitzending start om 21u op Prime Star.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /