logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Supporters Malinwa steunen KV Mechelen door dik en dun

-

Met acht punten na negen speeldagen heeft KV Mechelen de start van de competitie gemist. Een voetbalploeg in minder sportieve doen rekent altijd op haar trouwe supporters, en dat hebben ze achter de Kazerne goed begrepen!

De supporters van KV Mechelen lanceren De hel van Malinwa 2.0. Met dit ludiek initiatief willen de supporters het elftal een sportief hart onder de riem steken én de sfeer op de tribunes tot een hoogtepunt brengen! Dat klinkt als straffe koek, en dat is het ook!

Gert Van Dyck, voorzitter van het Mechelse supportersorgaan licht toe: "In een periode met mindere sportieve resultaten is het van groot belang om als één groot blok achter het team te staan. We willen de spelers tonen dat we in de linkse kolom van de rangschikking willen voetballen, mét passie en strijd!"

In de thuiswedstrijd tegen Bergen was het meteen goed raak: een stomende DJ-set die spelers en supporters op scherp zette in een zee van rood-geel toiletpapier! Wie durft beweren dat de 4-2 thuisoverwinning een toeval was? 

Met een biertje in de hand is de voetbalsupporter altijd nét iets luidruchtiger. Met opnieuw winst in de bekerwedstrijd tegen Boussu Dour was het initiatief om consumpties aan te bieden aan één euro recht in de winkelhaak!

Gert Van Dyck: "We willen de supporters uitdagen om creatief te zijn. De leukste ideeën worden beloond met een waardebon uit de fanshop!"  De plezantste zottigheden worden door Telenet financieel en logistiek ondersteunt! 

Voor de uitwedstrijd tegen KRC Genk zagen we supporters die houden van ballen! Na de wedstrijd werden er gratis 900 gehaktballen uitgedeeld om 't hongertje te stillen!

Dit weekend wordt de nieuwe teamfoto voorgesteld. Telenet voorziet een groot fotodoek en deelt 10.000 gratis posters uit, af te halen aan de Telenet standjes! Geen zin om een engel te zijn? Kom dan supporteren in de Hel van Malinwa

Rio collection: 

Lees meer over: