logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

TLC nu ook op jouw tv!

-

Dames, vanavond kunnen jullie hubbies op café blijven hangen en je zal het niet eens gemerkt hebben. De reden: straks om 17 uur gaat –na Amerika en Nederland- ook bij ons de grootste vrouwenzender ter wereld live: TLC! 

Om 17 uur drukken we op de knop! Vanaf dan zie je bij ons (en bij ons alleen!) 24 op 24 naar TLC, de meest bekeken zender voor vrouwen wereldwijd. Om je een idee te geven: elke dag komt TLC binnen in zo’n 399 miljoen huiskamers in meer dan 194 landen. Je hoeft er geen speciaal abonnement voor te nemen: TLC zit gewoon in het basisaanbod van je digitale tv.

Specialiteiten van het huis zijn non-fictie en lifestyle entertainment. Alleen al vanavond kan je o.a. kijken naar ‘Secret eaters’ –neem daar gerust een handjevol paprika of zout bij-,  ‘Say yes to the dress’ –een reality show over bridezilla’s die zoeken naar de perfecte jurk, en Long Island Medium waarin een vrouw beweert dat ze met de doden kan praten. Allemaal heel echt en très spooky!

TLC is dé zender voor…
… mensen die midden in het leven staan. CHECK!
 … wie zich herkent in de verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. CHECK!
… vrouwen die niets liever willen dan heerlijk onderuitzakken op de bank voor hun dagelijkse portie ‘me-time’. DOUBLE CHECK!

Drie keer check? Leg de kids extra vroeg in bed straks en zap om 17 uur naar kanaal 17 (Vlaanderen) of 132 (Brussel). Oh, en we zeggen het niet snel, maar vanavond is het echt wel OK om je gsm uit te zetten!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /