logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

True Detective 2: binnenkort bij Play More

-

In de nacht van 21 op 22 juni lanceert HBO het tweede seizoen van True Detective. En als Home of HBO kunnen wij seizoen 2 gelijktijdig met de VS uitzenden!

Seizoen 2 bouwt niet verder op seizoen 1. Je bent dus sowieso mee, ook als je nog nooit een aflevering van True Detective hebt gezien. Het tweede seizoen begint met een nieuwe misdaad en twee fris gewassen detectives. Het zonnige Californië is de setting. Colin Farrell, Rachel McAdams en Vince Vaughn raken er verwikkeld in een web van intriges na een mysterieuze crime scene

Even opwarmen
Kan je niet wachten tot 21 juni? (Her)bekijk dan vanaf 1 juni het eerste seizoen! Detectives Matthew McConaughey en Woody Harrelsonvinden een bizar lijk in Louisiana. Tijdens hun meespelende onderzoek komen de twee steracteurs een duister complot op het spoor. De serie viel terecht in de prijzen tijdens de Emmy’s.

Waar en wanneer?
Je kan de 8 afleveringen van seizoen 1 vanaf 1 juni bekijken Play More. Vanaf de nacht van 21 op 22 juni zendt PRIME Series elke week de nieuwe aflevering van seizoen 2 uit, gelijktijdig met de VS. De nieuwe afleveringen zijn ook meteen beschikbaar in de catalogus van Play More. Veel plezier ermee!

Rio collection: