logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Van je familie moet je het hebben

-

Brothers & Sisters: de complete serie zit nu in Play. Lees hier waarom je deze serie zéker moeet bekijken.

Soap met hersenen, drama zonder melodrama en ontspanning met het occasionele kartelrandje. Pretentieloos en complex. Op veel vlakken is de meeslepende moderne familiekroniek Brothers & Sisters een vat vol tegenstrijdigheden, maar daar ligt deze serie niet wakker van. Al kunnen die vele awards daar ook iets mee te maken hebben. 

Rio collection: 

Aangenaam, Nora Walker

  • “Ik heb betere dagen gekend. Onlangs ruilde mijn man en pater familias William het tijdelijke voor het oneindige. Ik sta er nu helemaal alleen voor om onze vijf kinderen op het juiste spoor en uit elkaars haren te houden. Ik hou van hen allemaal, maar soms… En wat met het familiebedrijf? Ik ben er niet zo van overtuigd dat Sarah en Tommy dat zonder William de boel drijvende kunnen houden. En dan zijn er die geruchten die… ach, het valt niet meer te ontkennen, maar William ging vreemd.”

Aangenaam, Sarah Walker

  • “Als de oudste van vijf vind ik het alleen maar logisch dat ik tot het nieuwe hoofd van het familiebedrijf benoemd ben en de rest zich daarbij neerlegt. Nu die rest daar nog van overtuigen. Vooral mijn broertje Tommy, die duidelijk ambities koestert die boven zijn capaciteiten liggen. Ondertussen wankelt mijn huwelijk maar ben ik te druk bezig met echt belangrijke zaken om daar teveel aandacht aan te kunnen besteden. Ach, ik verbied Joe gewoonweg om me te verlaten. Ik als alleenstaande moeder? Vergeet het maar”. 

Aangenaam, Tommy Walker

  • “Oké, Sarah is drie jaar ouder. En oké haar moreel kompas wijst een koers aan die iets zuiverder is dan de mijne, maar toch, dat is geen reden om haar president te maken en mij niet. Ik heb ook een gezin en een vrouw die ik trouw b- … ahem, ik heb ook een gezin. Ach misschien moet ik maar weer iets op mezelf beginnen, want onze familiezaak heeft een kortere levensverwachting dan een fruitvlieg in een pizza-oven. En in zee gaan met pa’s maîtresse heeft als extra bonus dat Sarah helemaal over de rooie gaat. Wat zeg je? Euh, welk pensioenfonds?”

Aangenaam, Kitty Walker

  • “Het is Katherine, maar iedereen zegt Kitty. De oudste dochter van mijn moeder en vader. Sorry Sarah, het is een publiek geheim dat paps elders was toen je gemaakt werd. Geef me nog eens ongelijk wanneer ik mams verwijt iets te ‘progressief’ en ‘vrijdenkend’ te zijn. Ik woonde in New York toen de torens instortten, niet in sloom Californië waar familie- en andere waarden zijn ingeruild voor bedrog en opportunisme. Dat ik een affaire begon met mijn collega-presentator is een to-taal andere kwestie.” 

Aangenaam, Kevin Walker

  • “De eerste keer dat ik ‘het’ deed was met Sarah Gimble. De zomer erop deed ik het met Tucker Booth. Ja, diezelfde Tucker die achteraf nog andere ‘invloed’ op mijn familie bleek te hebben. Kitty was de eerste die achter mijn homoseksualiteit kwam. Ze beloofde niets aan de rest van de familie te vertellen, maar wanneer je mijn familie een beetje leert kennen, dan geloof je niet meer in geheimen. Ach ondertussen ben ik ‘out’ en een succesvol advocaat. Nu nog een goed lief… en die niet al te snel bedriegen.”

Aangenaam, Justin Walker

  • “Mijn naam is Justin Walker en ik ben een alcohol- en drugverslaafde. Het is al x aantal dagen geleden dat ik nog gebruikte. Het is een af en aan relatie. Als het typische beschermde en tegelijk zwarte schaap van de familie heb ik mijn leven min of meer weer in de hand. Ik zweerde ik het harde illegale spul af… en schakelde over op het harde medicinale spul. Wat wil je, met die pijnlijke oorlogswonde en de vernedering dat vader zelfs in zijn testament zette dat hij me niet met mijn eigen geld vertrouwt.”

Lees meer over:

/ / / /