logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Vlaamse Vrienden

-

Wil jij eens voor één nacht de sleutel van de loft uit 'Loft'? Of hoor je liever bij het team van ex-gedetineerden van restaurant 'Amigo's'? Wie van het zootje ongeregeld wil jij in je vriendenkring?

Foute Vrienden: Begijn Le Bleu

Hou je van dansen en gêneloos loltrappen? Dan is stand-up komiek Begijn jouw nieuwe 'foute' maat. Zijn schaamteloze auditie in 'So You Think You Can Dance' is nog steeds potsierlijk grappig. Bij 'Foute Vrienden' is hij vaak de pineut, het kneusje; maar met jou in de buurt kan hij eindelijk zijn trauma's eens doorschuiven naar iemand anders... 

 

Loft: Matthias Schoenaerts 

Zet je graag eens de bloemetjes buiten of hou je van een knokpartij? Dan is Matthias Schoenaerts de meest geknipte partner. Zeker als hij zijn angstaanjagende rol uit 'Loft' herneemt. Misschien deelt hij wel de beruchte sleutel van die losbandige penthouse, die via een beurtrolsysteem door insiders gebruikt wordt? Wippen, zuipen en kloppen voor gevorderden! 

 

Amigo's: Johny Voners 

Leuter je liever over voetbal - bij voorkeur over de caféploeg van een worstenfabrikant - of hang je gewoon graag aan de toog? Dan bestaat er geen betere maat dan Johny Voners. Helemaal niet als hij zich verkleedt als klusjesman Berten De Nil, uit de nieuwe televisiereeks 'Amigo's'. Kampioen, Collega, Amigo: met Johny Voners haal je meteen drie vrienden in huis!      

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /