logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Voetbalfans genieten van weekendje Chelsea!

-

Onder de naam Royal Flush wonnen Yves, Steven, Christophe, Thibault en Toon vorig jaar de Grote Sporting Telenet Voetbalquiz. De hoofdprijs was een reisje naar Londen inclusief een wedstrijd van Chelsea. Een flash van hun trip...

  • De mannen van Royal Flush op Stamford Bridge
  • De mannen van Royal Flush op Stamford Bridge

ROYAL FLUSH. Onder die naam speelden de Sporting Telenet-kijkers Yves, Steven, Christophe, Thibault en Toon vorig jaar mee op de Grote Sporting Telenet Voetbalquiz. Het vijftal stak met kop en schouders boven de concurrentie uit en won de hoofdprijs: een weekendje Londen inclusief een wedstrijd uit de Premier League naar keuze! De vijf vrienden kozen voor het weekend van 17 maart en de wedstrijd tussen het Chelsea van Rode Duivel Eden Hazard en West Ham United. Wij zijn meer dan blij dat het een trip van superlatieven werd.

Royal Flush: “We kunnen de wedstrijden kort samenvatten en ons beperken tot enkele superlatieven en summiere impressies : 2 indrukwekkende tifo’s bij het begin van de wedstrijd, een oppermachtig Chelsea, een sublieme Eden Hazard, een mijlpaal in de vorm van het 200ste competitiedoelpunt voor Frank Lampard, massa’s muntstukken die door de West Ham-supp’s vakkundig naar het achterwerk van een zich aan de zijlijn opwarmende John Terry werden gemikt, Andy Carroll die er ondanks zijn indrukwekkende gestalte met de minuut wanhopiger bijliep omdat hij letterlijk amper het leder raakte,… kortom : een unieke belevenis op sportief én extra-sportief vlak! Achteraf waren enkele Chelsea-fans uit het Luikse Waremme zo vriendelijk om een groepsfoto van ons te nemen. Bleek dat de Luikenaren reeds 15 (!) seizoenen lang een abonnement hebben op de thuiswedstrijden van Chelsea FC!”

...

“Onze welgemeende dank gaat uit naar Sporting Telenet voor wat achteraf een unieke ervaring is gebleken, en Royal Flush kijkt er nu al uit om z’n titel te verdedigen op de 2e editie van de Sporting Telenet Voetbalquiz !”

 Lees ook het volledige verslag.

Rio collection: 

Lees meer over:

/