logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Waarom je seizoen 2 van ‘The Leftovers’ niet mag missen

-

In een wereld waarin dingen op mysterieuze wijze verdwijnen, prijzen wij ons gelukkig dat HBO de opnames van ‘The Leftovers seizoen 2’ niet is verloren. Je ziet de eerste aflevering de nacht van zondag op maandag, tegelijk met de VS.

In ‘The Leftovers’ verdwijnt plots 2% van de wereldbevolking. En van degenen die overblijven, beginnen zich er steeds meer eigenzinnig te gedragen. Nog niet overtuigd? We hebben vijf goede redenen waarom je moet kijken.

Meteen mee

Inpikken is makkelijk, ook als je seizoen 1 niet zag. Dat focuste op hoe het stadje Mapleton omging met het verlies van 100 inwoners en de vreemde fenomenen die er plots plaatsvonden. Seizoen 2 verplaatst zich naar Texas en start met een nieuwe verhaallijn. 

Lost

‘The Leftovers’ is geschreven door een van de bedenkers van ‘Lost’. Mysterie alom dus. Vaak val je van de ene verbazing in de andere.

Verbazing

En dan bedoelen we ook écht verbazing.

HBO

De serie is van HBO-makelij. Dan weet je gewoon dat het goed wordt, toch?

Justin Theroux

Justin Theroux staat niet alleen onmenselijk goed met een pilotenbril. Hij speelt ook de rol van z’n leven.

 

Seizoen 2 van ‘The Leftovers’ zie je vanaf de nacht van zondag op maandag om 3u bij PRIME Series HD. Dat is dus tegelijk met de release in de VS. De nieuwe afleveringen zijn telkens onmiddellijk daarna te bekijken bij Play More.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /