logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

‘The Walking Dead’ is terug met een gloednieuw seizoen! Vanaf nu kan je wekelijks een nieuwe aflevering ontdekken in Play More

Schurk der schurken

Het 7de seizoen van ‘The Walking Dead’ begint met een knal. Maandenlang was het uitkijken naar welk geliefd personage afgemaakt wordt door Negan en zijn gevreesde baseballknuppel. Het antwoord ontdek je nu in de allereerste aflevering. Let op: er kunnen wel eens wat traantjes vloeien.

De koning en zijn tijger

Geen zorg, s7 bestaat niet enkel uit Negan die dood en verderf zaait. Er is ook ruimte voor nieuwe gezichten. Rick en co. maken in de komende afleveringen kennis met figuren die we nog niet eerder hebben ontmoet. Koning Ezekiel bijvoorbeeld, een man die een kleine gemeenschap leidt en een uit de kluiten gewassen tijger heeft als huisdier.

Op de knieën?

De nieuwkomers zijn goed nieuws voor Rick, want ze hebben allemaal een eitje te pellen met Negan. Hij regeert met ijzeren hand, is niet vies van wat geweld en eist van iedereen voedsel en voorraden. Als de slachtoffers van Negan samenwerken, kunnen ze eventueel de aanval inzetten tegen de psychopaat. Of blijven Rick en de anderen slaafs zijn eisen inwilligen?

s7 van The Walking Dead kijken? Hup naar Play More!

Lees meer over

/