logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wat te verwachten van het tweede seizoen van ‘Fear the Walking Dead’?


Seizoen één van de zombieserie ‘Fear the Walking Dead’ was een kijkcijferkanon. De makers twijfelden dan ook niet lang om uit te pakken met een tweede reeks. Langer, spannender en akeliger: dit is wat seizoen twee in petto heeft!

Meer afleveringen

Vond je de zes episodes die het eerste seizoen te bieden had te weinig? Geen nood, want het vervolg bestaat uit maar liefst vijftien niet te missen afleveringen. Nu kan je nog langer huiverend in je zetel kruipen terwijl de hongerige zombies je beeldscherm aanvallen. Brrrr!

Een nieuw decor

Madison, Travis en hun groepsgenoten hebben het vasteland verlaten met de boot van Victor Strand. Tijdens het begin van seizoen twee dobbert iedereen in de Stille Oceaan, weg van de gruwel. Maar zijn ze echt veilig op het water? En zijn ze de enigen die het ruime sop hebben verkozen? Mogelijk niet…

Een flinke dosis drama

Samenzitten op een boot lijdt ongetwijfeld tot meer conflicten en onderling gebekvecht tussen de hoofdpersonages. Iedereen wil zijn of haar geliefden beschermen. Wanneer iemand binnen de groep die missie in gevaar brengt, zullen er harde beslissingen moeten vallen.

Ondragelijke spanning

Alle belangrijke personages werden in het vorige seizoen al voorgesteld. Gevolg: meer tijd in reeks twee voor actie, bloederige momenten en een gejaagder tempo. ‘Fear the Walking Dead’ wil je elke aflevering naar het puntje van je sofa jagen en haalt daarvoor alles uit de kast, waaronder de akeligste zombies!

Grotere gevaren

‘Fear the Walking Dead’ zal tonen dat niet enkel zombies een gevaar vormen voor Madison en co. In een wereld vol chaos en angst zijn mensen ook een grote bedreiging. De hoofdfiguren zullen zich daarom moeten beschermen tegen wanhopige tegenstanders die er alles voor over hebben om te overleven.

Conclusie: redenen genoeg om je tanden in het tweede seizoen van ‘Fear the Walking Dead’ te zetten. Als je durft…

Rio collection: