logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wreck-it Ralph breekt het kot af

-

Het aantal videogames dat de laatste decennia is omgetoverd tot een film is haast niet meer te tellen. Een echt grote en populaire animatiefilm leverde dit merkwaardig genoeg nog niet op. Tot nu, tot Wreck-It Ralph.

En Disney haalt meteen alle toeters en bellen uit de kast. De basis van de film is het spelletje Fit-It Felix met de slechterik Wreck-It Ralph in een absolute hoofdrol. Hij breekt los uit zijn eigen gamewereld en betreedt deze van andere. Hierdoor zit de film tjokvol met andere bekende gamepersonages. De film wordt zo niet enkel een streling voor het oog en een absoluut pretavontuur voor de kinderen, het is ook een heuse pleziertuin voor de ouders van diezelfde kinderen. Die zullen namelijk een pak van hun jeugdherinneringen herbeleven bij het zien van de favoriete speelkameraden uit hun eigen kindertijd.

Bekijk hierboven even de trailer van Wreck-It Ralph en zeg ons welke gamepersonages jij herkent. In de film verschijnen trouwens nog een pak andere figuurtjes gebaseerd op wereldberoemde spelletjes. Extra credits als je ons ook deze kan geven!

Wreck-It Ralph kan je op je TV bestellen in de TV-theek in Film à la carte. De film is zowel in de originele als de Vlaamse versie te bekijken.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /