logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Zonovergoten popupkantoor in 't Middelheimpark

-

Had jij vandaag ook een groene, zonovergoten en hele productieve werkdag? Geen popup-restaurant, maar wél het allereerste popup-kantoor van Telenet en Microsoft in het Middelheimpark bleek de grote winnaar in Antwerpen!

De traditionele eerste warme zonnestralen van het jaar: dat is sakkerend puffen achter je bureau of sakkerend in file naar zee. Telenet en Microsoft komen dit jaar met een leuker en productiever alternatief, het popup-openluchtkantoor. Een gratis Telenet-hotspot voor WiFi, stroomvoorziening, tafels en stoelen en enkele uitgeruste meetingrooms. Veel meer heb je eigenlijk niet nodig om een park om te toveren tot een functionele werkplek! Let's Work in the park...

Vandaag is het de beurt aan Antwerpen in het Middelheimpark, volgende week volgen nog Gent (Citadelpark op 11 juni) en Leuven (KUL Alma 3 op 18 juni), als het weer een beetje meezit natuurlijk. Vergeet je werkplek dus niet te reserveren via www.workinthepark.be

In Antwerpen helemaal geen zorgen om het weer. Onder zomerse temperaturen lopen we in ons openluchtkantoor veel "nieuwe collega's" tegen het lijf. Zo ook Jill, Stephanie en Hanne, studenten Journalistiek die samen het examen van volgende week voorbereiden. “Samen studeren is veel leuker, de frisse lucht geeft energie én alles is voorzien: zo kan je buiten blijven werken zonder dat je laptop zonder stroom valt…” 

Collega’s Anneke, Frederic, Pieter en Sofie hebben dan weer het hele callcenter van hun kantoor verhuisd naar ’t Middelheimpark:“Met de hele bende verhuizen werkt heel inspirerend en is een welgekomen afwisseling, ja vandaag is het een beetje teambuilding… Hallo met Anneke, hoe kan ik u van dienst zijn?”

Pauze? Het traditionele praatje aan de koffiemachine, check! We voorzien vers fruit en je hoofd houden we koel met een ijsje. Het zou ons verbazen maar zou er toch een stressmomentje opduiken dan plukt onze kinesist je achter je desk vandaan voor je nek- en rugspieren te ontspannen.

Na zo'n toffe werkdag kan het weekend op-en-top beginnen, als het al niet stiekem een beetje begonnen was...!

Rio collection: