logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ga met Telenet als VIP naar Parijs-Roubaix

-

Ken jij de kasseistroken nummer 4, 10 en 17? Respectievelijk zijn dat "Carrefour de l'Arbre", "Mons-en-Pévèle" en "Bos van Wallers-Arenberg". Dat is top want nu ben jij onze geknipte kandidaat om Parijs-Roubaix te ervaren als VIP.

De Ronde van Vlaanderen leverde een knappe podiumplaats op voor Jurgen Roelandts. Lotto Belisol is met een sterk collectief klaar om het peloton het vuur aan de schenen te leggen in de "Hel van het Noorden".

De fietskaders zijn afgestemd op het parcours, de ambitie staat op een gezond pijl en de parcoursverkenning loopt gesmeerd. Vanuit Telenet zorgen wij nog graag voor enthousiaste supporters en die moeten bij onze klanten ongetwijfeld te vinden zijn!

Post een leuke en originele foto van een kasseistrook uit je buurt en stap mee op de bus naar Parijs-Roubaix voor een VIP arrangement. Wij zorgen voor je duoticket, hapjes en drankjes én laten de renners voorbij je neus passeren!

Je kan je foto op de Facebookapp van de Telenet facebookpagina posten. Een onpartijdige driekoppige jury selecteert de leukste foto. Haast je, de wedstrijd loopt tot vrijdag 5 april, 17 uur! Een uurtje later maken we de gelukkige winnaar bekend!

 

Update : Onder het motto “jullie waren weer kei-goed” posten we jullie inzendingen in een album op de Facebookpagina van Telenet.

Rio collection: 

Lees meer over: