logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Met Mariëtte van Telenet naar de leukste zomerfestivals

-

De festivalzomer staat voor de deur! Mariëtte van Telenet trekt samen met duizenden jongeren de festivalcampings op en helpt hen waar ze kan! Met Mariëtte zet Telenet deze zomer de festivalganger helemaal centraal!

Mariëtte van Telenet, Sunrise Festival 2013.

Voor "Mariëtte van Telenet" wordt het een blij weerzien met de festivalgangers op Sunrise Festival, Tomorrowland en de Antilliaanse Feesten. Mariëtte doet denken aan de kotmadam van weleer die zich ontfermt over zoon- of dochterlief.

Mariëtte parkeert haar woonwagen op de festivalcampings. Indrukwekkend wat ze allemaal heeft bedacht om de festivalgangers het er helemaal naar hun zin te maken...

Mailtje sturen naar ma of pa in het cybercafé, kostbare spullen opbergen in een locker, je mobieltje opladen, pootje baden in het plonsbad, gratis WIFI of een filmpje meepikken, het kan allemaal! Mariëtte wast je favoriete festivaloutfit en smeert zonnecrème op je schouders!

Dit jaar brengt Mariëtte ook een kapsalon, nagelstudio en massagesalon mee. Zo kan je met een hip kapsel en verzorgde nageltjes op zoek naar een festival-lief! Je rug die laat je dan masseren, de ochtend nadien...

Mariëtte: "Zoveel lachende en lieve snoetjes, kon ik ze allemaal maar vertroetelen! Wassen en plassen, spullen opbergen, liefdesverdriet wegtroosten, ontbijt maken... Ik kom soms handen te kort! En net als de vermoeidheid wil toeslaan geeft zo'n stoere jongeman me een zoen, en ik vlieg er weer in, want de was is droog..."

Wil je kennismaken met Mariëtte? Dat kan op het Sunrise Festival (28-30 juni), Tomorrowland (26-29 juli, camping Dreamville) en de Antilliaanse Feesten (9-10 augustus).

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /