logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Op bezoek bij Koen De Graeve

-

Wie Koen De Graeve niet kent, leefde de voorbije jaren op een andere planeet. Hij schitterde in Van vlees en bloed, Met man en macht en De Ronde. Het is een sympathieke ster voor wie acteren niet gewoon een vak, maar ook een passie is.

Een kleine bekentenis: ik ben fan van Koen. En bekijk ik de kijkcijfers, dan ben ik niet de enige. In Van vlees en bloed vond ik hem zeer grappig, maar hij doet ook fantastische dingen in een serieuze rol. 

Zo heeft Koen me geraakt in Tot altijd, een film gebaseerd op waargebeurde feiten en geregisseerd door Nic Balthazar. 
Een verhaal over een strijd op leven en dood én over vriendschap. Over vastberadenheid en humor als medicijn. Zeer pakkend en bij momenten ook bijzonder grappig, met scherpe en filosofische dialogen. Ik draag die film met me mee. En dat is de definitie van een goeie film: het mag je niet zomaar loslaten. Na het zien van Tot altijd was ik helemaal overtuigd: Koen De Graeve is een topacteur. Zo ziet hij zichzelf wellicht niet, bescheiden als hij is. Maar ere wie ere toekomt!

Daarom graaiden we bij Telenet in Koen zijn carrière. We bundelden 5 films in een Koen De Graeve filmspecial. Die kun je nu via de TV-theek, onder Film à la carte, bekijken.

Koen houdt zelf ook enorm van film. Dus verwonderde het me niet dat hij regelmatig zelf een TV-theekske doet. Daarover verneem je binnenkort meer...

En wat vind jij eigenlijk van Koen? Ben je nog een fanatiekere fan dan ik? Ik hoor het graag!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /