logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Tomorrowland helemaal gek van Mariëtte van Telenet

-

Tomorrowland 2013, onbeschrijfelijk! Knallende dj-sets en hagelkanonnen, zonnig met een verfrissend wolkbreukje en de energie van 180.000 uitzinnige festivalgangers! Mariëtte van Telenet, die was helemaal part of the madness!

Na het opzetten van de tenten op camping Dreamville zochten de feestneuzen verfrissing in het plonsbad van Mariëtte. Spetter, spieter, spater... Het watergevecht zette meteen de toon: Mariëtte zou haar handen vol hebben!

Het was drummen om smartphones op te laden. In een mum van tijd was Mariëtte overloaded. Er werden 10.000 logins uitgedeeld die toegang gaven tot gratis WIFI, zonder meer dé trekpleister van Mariëtte.

Met uitgeregende festivalgangers en natte slaapzakken wist Mariëtte wel raad! Spek en eieren, verse croissants en koffie, terwijl de wasmachines en droogtrommels op volle toeren draaiden! De gele Telenet-poncho die iedereen nog kreeg toegestopt zou nog van pas komen...

Mariëtte trotseerde het onweer en de wolkbreuk en kon zondag, welliswaar met de voeten in het slijk, opnieuw de festivalgangers opvangen. Bedrijvig met stijl- en krultangen, haardrogers en cosmetica zorgden de mensen van 2be Cosmetics en Eau thermale Avène voor de hipste kapsels en de mooiste snoetjes die schitterden op de laatste avond van Tomorrowland 2013.

Kennismaken met Mariëtte van Telenet kan nog op de Antilliaanse Feesten van 8 tot 10 augustus.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /