logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 handige apps die je de blok helpen overwinnen

-

De smartphone vijand nummer 1 van de blokkende student? Niet als je het ons vraagt. Hier zijn 5 apps die je helpen om de blok door te komen.

Geen afleiding van Facebook meer

Kan je de drang niet weerstaan om elke 5 minuten Facebook te checken? (Waarom eigenlijk? Die kattenfilmpjes lopen heus niet weg). Met Forest plant je een zaadje dat in 30 minuten uitgroeit tot een boompje… als je Facebook níét opent. Hoe vaker het je lukt, des te groter je bos wordt. Weg met de kattenfilmpjes, vooruit met de blok!

   

 

Een antwoord op al je vragen

Bijt je je tanden stuk op een wiskundig vraagstuk? Bezorgt de 1ste wet van Mendel je kopzorgen? Via Jelly kan je al je vragen stellen. En misschien is er aan de andere kant van de wereld iemand die een antwoord voor je heeft.

 

Batterijen opladen met een power nap

Zit je er even door? Sleep Cycle Power Nap laat je even dutten en maakt je wakker voor je in diepe slaap gaat. Zo kan je er weer fris en monter tegenaan!

  

Alles volgens plan

Een goeie planning is het halve werk. Schedule Planner HD is een prima app om een blokplanning te maken. Dus als alles goed gaat, kan je meteen ook al een feestje inplannen om te vieren dat je geslaagd bent. Wij duimen mee!

 

Op tijd uit de veren

Je leerstof kennen is één ding, je moet ook nog tijdig op het examen zien te geraken. Met Alarm Clock Xtreme zet je op voorhand je wekker voor alle examendagen. Wil je even snoozen? Dat kan alleen als je een wiskundig raadsel oplost. Dan toch maar opstaan en nog even herhalen zeker?

  

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /