logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een TFCT-fandag met veel ambities en een nieuwe wielertrui

-

De eerste officiële Telenet-Fidea Cycling Team fandag was meteen goed voor een podiumplaats. Het regende verrassingen in Erpe-Mere. Van juniores tot profs, allemaal klaar om het nieuwe seizoen cyclocross geel te kleuren!

Hans Van Kasteren is een trotse teammanager: een nieuw gezicht, in een nieuwe wielertrui met vernieuwde teamleiding... Verrassing!

Thijs Van Amerongen ruilt Rabobank voor het TFCT en rijdt dit seizoen vol voor podiumplaatsen. De renners die dit jaar op het podium staan, doen dat in de nieuwe geel-blauwe wielertrui met retro touch. Renners klaarstomen voor mooie prestaties, dat is dan weer de taak van Danny De Bie en Chris Wouters die de handen in elkaar slaan. 

Bij de start van het seizoen smullen we van de sportieve ambities van de renners. Bij de juniores is het aan Belgisch Kampioen Eli Iserbyt om zich opnieuw te bewijzen. De ladies Pavla, Ellen, Loes en Nikki zullen het gaatje met de absolute vrouwentop verder dichtrijden. Jens Vandekinderen en Toon Aerts zijn -gewapend door goede training en sterke wil- de speerpunten van de beloftenploeg. 

Kopman Tom Meeusen wil bij elke wedstrijd rijden voor de overwinning. "De benen en 't kopke zitten goed! Gezond blijven in de wintermaanden, dat zal belangrijk zijn", aldus Tom. Tom kan rekenen op Bart Wellens die op zijn 36e weigert de fiets aan de haak te hangen. "Het plezier is nog te groot. Ik rijd voor het team maar ik zal zeker m'n kans wagen wanneer die zich voordoet", glimlacht Bart.

Tot zover het sportieve nieuws van de fandag. Buiten de perstent ook opmerkelijk veel glimmende snoetjes bij de kids. De renners nemen uitgebreid de tijd om met de kleinste fans op de foto te gaan en samen enkele rondjes te crossen. Hans geniet: "Leuk om zien, de toekomst is verzekerd!"

Die toekomst start volgende week in Erpe-Mere met de Steenbergcross. Kom jij ook een kijkje nemen? 

Rio collection: