logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Nieuw F1-seizoen op Sporting Telenet!

-

Volgend weekend start het nieuwe Formule 1-seizoen met de Grote Prijs van Australië. Sporting Telenet is er opnieuw exclusief bij, op zes verschillende kanalen en vanuit alle hoeken van het racecircuit!

Veranderingen t.ov. 2014

Zoals elk jaar zijn er enkele veranderingen in het F1-wereldje. Zo rijdt viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel dit seizoen voor Ferrari, Fernando Alonso verliet de Italiaanse renstal en trok naar McLaren Honda. Daarnaast krijgt ook Mexico voor het eerst in 23 jaar weer een Grote Prijs. De GP van Mexico wordt in het weekend van 1 november gereden op het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico-Stad. Dit weekend opent het F1-seizoen traditioneel met de Grote Prijs van Australië. 

Jongste debutant ooit

De Belgische Nederlander Max Verstappen (17 jaar) maakt dit seizoen zijn debuut in de Formule 1. Max is de zoon van ex-Formule-1-coureur Jos Verstappen en is geboren en getogen in Hasselt. Hij rijdt wel met een Nederlandse licentie. Verstappen maakt dit weekend zijn debuut en rijdt bij het Italiaanse Toro Rosso aan de zijde van de jonge Spanjaard Carlos Sainz Jr., de 20-jarige zoon van ex-wereldkampioen rally Carlos Sainz.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/